Lijstenmakerij Zwolle

inlijstwerk op maat of standaard lijsten

U kunt bij ons terecht voor al uw inlijstwerk. We hebben honderden profielen voor inlijstingen op maat, van Larson-juhl, Barth en Nielsen lijsten. Voor foto's, posters, sport shirts, schilderijen, borduurwerk, tekeningen hebben we in onze lijstenmakerij te Zwolle altijd wel een leuke oplossing.

lijst op maat dalfsenWe lijsten in met gewoon glas, ontspiegeld glas of museum glas (en clarity) ook voor een passepartout (op maat) kunt u bij ons terecht.

Standaard wissellijsten en baklijsten

Daarnaast baklijsten hebben we verschillende soorten houten en aluminium wissellijsten en baklijsten in standaard maten. Ook verkopen we in onze winkel te Zwolle complete ophangsystemen om uw kunstwerk netjes op te hangen aan de muur. We verkopen ook spielatten om zelf op doek of opgerolde kunstwerken op te spannen. Maar we kunnen natuurlijk ook voor u een schilderijen (canvas) op spielatten zetten.

Kom eens langs in onze lijstenmakerij

Komt u gerust eens vrijblijvend langs in de winkel (vechtstraat 90 Zwolle) voor advies en een prijsopgave. Inlijsten op maat U kunt ook bellen (038-4548533) of mailen (info@buschvanderworp.nl), maar vaak is het handig om het in te lijsten werk te zien in combinatie met onze voorbeeld hoekjes en passe-partouts. Ook kunnen we lijsten en schilderijen opknappen en schoonmaken, of van een nieuwe vernislaag voorzien.

wissellijsten hattem inlijsten heino