Vragen? Bel met de winkel 038 - 45 48 533
Alle categoriëen
Menu
0 € 0,00
 

Karin Markers - Brushmarker PRO en DecoBrush

Karin Markers maakt twee verschillende soorten Brushmarkers. Beiden zijn voorzien van een goede japanse brushpunt en ook de inkt is op waterbasis. Maar het verschil tussen de Brushmarker PRO en de DecoBrushmarker zijn de kleuren. De PRO zijn normale kleuren en de DecoBrush Markers zijn voorzien van Metalic inkt. Deze metalic kleuren kunnen zowel op een licht als een donkere ondergrond worden gebruikt.Karin brushpen marker box

Bijzonder aan beide markers is de penseel punt. Deze is van uitzonderlijk goede kwaliteit en wordt gemaakt in Japan. Het land waar vele perfecte markers vandaan komen. Deze speciale punt leent zich ook prima voor handlettering.

Ook de inkt van de Karin markers is zeer goed van kwaliteit. Deze wateroplosbare inkt wordt gemaakt in Duitsland en vloeit er goed. Hierdoor is het mengen van de ondelinge kleuren heel erg goed mogelijk. Er zijn verschillende sets verkrijgbaar: de Mega Box, of de 26 + Blender box en van de Metalics de set van 10. Al deze boxen zijn ideaal voor het opbergen, omdat de Brushmarker PRO met de penseelpunt naar boven, en de DecoBrush plat moet worden bewaard.

Omdat de markers wateroplosbaar zijn kan je ook water met een penseel of met de speciale blender toevoegen. Om zo mooie wassingen te realiseren.

Wat de Karin Markers heel bijzonder maakt is dat ze na droging, enkele minuten, watervast zijn. Dat betekent dus dat je zo ook nog eens laag over laag kan werken.

Je kan de kleuren ook uitstekend mengen door de beide punten tegen elkaar te houden.

De decobrushmarker is ook nog eens goed te gebruiken voor het decoreren van materialen zoals hout, keramiek en karton. Om speciale voorwerpen extra te beschermen is er ook een blanke lak beschikbaar. 

,

karin markers blenden

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

* zijn verplichte velden. Emailadres wordt niet getoond.