Tekenen & Ontwerpen

In onze winkel (Vechtstraat 90 Zwolle) hebben we nog veel meer teken en ontwerp artikelen. Daar kunt u kiezen uit Faber Castell potloden, Dürer, Polychromos en Pitt. En potloden van caran d'ache (bijvoorbeeld Luminance), bruynzeel en meer. Helaas staat nog niet alles op de website.

In deze webwinkel vindt u een selectie. Zoals een groot assortiment met veelkeuze aan markers (Stiften): Copic markers, copic ciao, Copic Sketch Markers, copic multiliners, Various Inkt Copic navul inkt, de Wide marker van Copic Promarkers en Brushmarkers, Posca verf stiften (acrylstiften) Molotow paintmarkers, Ecoline Markers (Brushpen) en veel meer.

Maar ook fineliners, Ecoline inktPotloden & Krijt, Linialen,  Foambord en Snij Materialen

Wat is een alcohol marker?

Een alcohol marker is een stift (marker) met inkt op alcohol basis. Dat betekend dat je er met het grootste gemak egale vlakken mee kan maken. Deze amrker hebben altijd twee punten, een scherpe punt en een beitelpunt (brede punt) Bekende alcohol markers zijn: Copic, Promarker, Graph'it. Daarbij heb je ook nog speciale Alcoholmarkers, met een speciale brush of penseel punt. Denk hierbij aan Copic Sketch en Brushmarker. Andere markers die niet op alcohol zijn, maar op waterbasis, die je dus ook kan uitvegen met water zijn de Ecoline Marker (Brushpen), met alleen een penseelpunt en TomBow met een penseelpunt en een scherpe punt.