Markers

We verkopen diverse soorten alcohol markers, verf markers, kalkstiften en Ecoline markers zoals:  Copic markers, copic ciao, Copic Sketch Markers, copic multiliners, Various Inkt Copic navul inkt, de Wide marker van Copic Promarkers en Brushmarkers, Posca verf stiften (acrylstiften) Molotow paintmarkers, Ecoline Markers (Brushpen) en Tombow Dual Brush marker, veel meer.

Wat is het verschil tussen de Copic marker, de graph'it marker en de Promarker

In de basis kan je zeggen dat de Copic marker de beste marker is. Dat merk je aan de kwaliteit van het materiaal en de gebruikte inkt. De Promarker is de voordeligste marker en de Graphít is de marker die precies tussen deze beiden in zit qua prijs en kwaliteit.

Wat is een Tombow ABT Dual Brush Marker Pen? Wat kan je met een ecoline brush marker? En wat is het verschil? 

Een Tombow Dual brushpen lijkt veel op een Ecoline marker, maar de tombow pen heeft twee punten (een scherpe punt en een soort penseel punt) de ecoline marker heeft alleen een punt (de brushpunt). Beiden zijn wateroplosbaar en uitveegbaar. Ook zijn beide markers onderling goed te mengen. De intensiteit is vergelijkbaar, maar omdat de tombow brushpen meer kleuren heeft zijn de mogelijkheden uitgebreider.