Vragen? Bel met de winkel 038 - 45 48 533
Alle categoriëen
Menu
0 € 0,00
 

Lijstenmakerij & Restaureren

inlijstwerk op maat of standaard lijsten

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw inlijsting? Wij zijn al sinds 2001 de experts op het gebied van inlijs

passepartout zwolle

tingen in Zwolle en wijde omgeving. Wij hebben voordelige standaard lijsten, maar ook honderden verschillende lijsten voor inlijstingen op maat. Daarnaast lijstenmakerij busch van der worp zwollesnijden we passepartouts in alle kleuren. En bieden we verschillende glassoorten en ophangsystemen aan. Je kunt in onze lijstenmakerij terecht voor onder andere het opspannen van doeken, inlijsten van foto's, inlijsten van olieverf en acrylverf schilderijen, het opspannen van borduurwerk maar we leveren ook lijsten voor exposities.

standaard lijst of lijst op maat borduurwerk inlijsten passepartout

Bij Busch & Van der Worp doen we veel verschillende inlijstingen en is er veel specialisme aanwezig. We kunnen de glasplaat vervangen, maar je kan ook met al je restauratiewerk  in onze winkel op de Vechtstraat 90 te Zwolle terecht. Tijdens een gesprek in de winkel kunnen onze experts samen met jou kijken wat de beste optie is! 

Het maakt ons niet uit of je met een klein kinder tekeningetje komt van je kind, een groot oud schilderij van je oma of juist een voetbalshirt van je favoriete voetbalclub. We lijsten alle soorten kunstwerken, foto's, posters of andere dierbare herinneringen met liefde in. Bel ons gerust 038-4548533, maar voor een goed advies of een offerte kan je het best langs komen in onze winkel. Een afspraak maken is niet nodig, kom gewoon langs met je in te lijsten werk tijdens onze openingstijden. Graag tot gauw!

abonneer je op ons youtubekanaal

 

Er zijn geen resultaten gevonden

Wat kunnen we bij Busch & Van der Worp allemaal voor je inlijsten?

In onze lijsten makerij kan je onder andere terecht voor de volgende inlijstingen:

  • Olieverf of acrylverf schilderijen
  • Beschilderde canvasdoeken als souvenir uit het buitenland
  • Aquarel schilderingen
  • Borduurwerk
  • Tekeningen
  • Zeefdrukken en prints
  • 3d objecten, zoals kettingen, onderscheidingen, lintjes en mutsjes
  • Posters en foto's
  • Sportshirts, zoals voetbalshirts, hockeyshirts en fietsshirts

Schilderijen op doek opspannen en inlijsten?

Ook voor het opspannen van canvas schilderijen kan je terecht in onze winkel. De latten waarop wij het doek spannen noemen we spielatten. Deze latten zijn mooi afgerond zodat het doek goed om de lat valt. In onze winkel hebben wij standaard latten op voorraad, deze maten verspringen per 5 centimeter. Spielatten kunnen ook op maat besteld worden.

Je bent van harte uitgenodigd om langs te komen. De koffie staat klaar!