Vragen? Bel met de winkel 038 - 45 48 533
Scherpe Prijzen - Snelle Levering! Kom eens langs in onze winkel!
Alle categoriëen
Menu
0 € 0,00
 

Passepartouts & Snijders

Zelf een passe-partout op maat snijden en deze vellen nauwkeurig en strak insnijden? Als je zelf prints of originele kunstwerken wil inlijsten, kan een passepartout een klein prentje veranderen tot een afgewerkt kunstwerk. Als je vaker dingen inlijst, is het heel voordelig om zelf, op de milimeter nauwkeurig en super eenvoudig, de passepartouts op maat te snijden!

Hoe werkt een passepartoutsnijder? Met een scherp oog, een vaste hand en de Logan passepartoutsnijder, heb je alles in huis voor het beste resultaart. Je snijdt je karton op maat, daarna teken je jouw ontwerp met een potlood en snijd je soepel en eenvoudig je gat. In rechte lijnen, of zelfs in ronde vormen. Standaard gaat dit in een hoek van 45 gaden. De restjes kun je makkelijk hergebruiken voor in kleinere lijstjes. Zo kun je met één plaat veel lijstjes voorzien van een professioneel passepartout.Filters sluiten
  •  
  •  
van tot
  •  

Het mooiste resultaat krijg je met zuurvrij passepartout karton. Zo wordt je werk beschermd tegen zuren en vetten en weet je zeker dat de kleur mooi blijft. Zelf gebruiken wij alleen de beste kwaliteit passe-partout karton van de merken Artique, Van Gelder en Moorman. Deze hebben een dikte van 1,4mm en 600g/m, zijn zuurvrij, jarenlang lichtecht. Wij hebben meer dan vijf tinten wit en zwart altijd op voorraad in onze winkel en tientallen andere kleuren kunnen we snel bestellen!