Vragen? Bel met de winkel 038 - 45 48 533
Scherpe Prijzen - Snelle Levering! Kom eens langs in onze winkel!
Alle categoriëen
Menu
0 € 0,00
 
Filters sluiten
Filteren op:
Tags
Kleurpotloden, aquarelpotloden, pastelpotloden…
Kleurpotloden op olie basis of kleurpotloden op wax basis…
Harde of zachte potloden…
Wil je aan de slag met kleurpotloden? Maar kun je niet kiezen tussen al die verschillende soorten? In deze blog helpen we je een handje!

Alles over penselen

Op zoek naar het perfecte penseel voor kleine details? Wil je grote vlakken snel kunnen schilderen? Of hele lange lijnen trekken met je penseel? Maar weet je niet welk penseel je nodig hebt voor die bepaalde verfstreek? Of welk penseel perfect is voor de verf die je wilt gebruiken?
Geen nood, in deze blog vertellen we je alles over penselen! We kijken naar de verschillende vormen, de verschillende soorten haren en welk penseel goed bij welke verf en techniek past. Zo weet jij welke penselen perfect voor jou zijn! Tot slot geven we je nog enkele tips voor het onderhouden van je penseel.
In onze winkel krijgen we meer en meer de vraag naar goede synthetische aquarelpenselen. Steeds minder mensen willen schilderen met dierlijk haar.
Ben jij ook op zoek naar een diervriendelijk alternatief? In deze blog vergelijken we onze verschillende synthetische aquarelpenselen en leer je waar je op kunt letten bij je keuze.

Copic kleurcodes, zo werkt het!

Werk je ook zo graag met Copic alcohol markers, maar zijn die kleur codes voor jou een raadsel? We vertellen je graag hoe het kleurensysteem van Copic werkt en waarom het super handig is!
Deze markers met inkt op alcoholbasis worden al jaren gebruikt door productontwerpers, architecten, interieur ontwerpers, comictekenaars en illustratoren. Onze markers op alcohol basis zijn betrouwbaar en gaan lang mee. Door de speciale inkt, kun je veel lagen over elkaar heen zetten. In deze blog bespreken we markerpapier, de verschillende merken zoals Promarker en Copic en gaan we aan de slag met blenden.

Alles over krijtstiften voor op het raam

Waar kun je krijtstiften voor gebruiken? Waarmee kun je toch zo'n toffe raamtekening maken? Moet je een raamtekening binnen of buiten tekenen? En kun je het echt zo makkelijk weghalen? In deze blog gaan we het hebben over chalkmarkers. We gaan onze verschillende krijtstiften testen en vergelijken. Daarnaast geven we nog een paar handige tips, zodat jij alles weet om lekker aan de slag te gaan!

Alles over Aquarel

Je wil beginnen met aquarelverf of waterverf, maar wat heb je nodig? Tubes of blokjes verf (napjes)? Waar moet je op letten bij waterverfpenselen? En welk papier? In deze blog gaan we kijken naar de verschillende soorten watercolour en een aantal onmisbare hulpmiddelen.
Geen zin om te lezen? We hebben ook een uitgebreide >> Aquarelverf Video
Tombow Dual Brushpens, Ecoline stiften, of toch potjes? Wat zijn toch die Karin markers en hoe maak je de keuze tussen al deze stiften? In deze blog gaan we het hebben over de super populaire en veelzijdige aquarelmarker. We gaan alle stiften vergelijken en kijken hoe het werkt.
Waar wordt aquarelpapier van gemaakt? Kun je schilderen op papier? Welk papier is het beste voor copic markers? Hoe kun je papier het beste bewaren? Bij Busch en van der Worp zijn we gek op mooi papier. We hebben dan ook ons assortiment aan mooi papier de laatste tijd enorm uitgebreid. Tijd om eens in de wereld van teken en schilderpapier te duiken. In deze blog vertellen we over hoe papier wordt gemaakt, en waarom het fijn is om geschikt papier te gebruiken voor je mooie materialen.
Welke stift gebruik kun je op bijna elke ondergrond gebruiken? Welke stift is dekkend en egaal? Een stift voor de grote vlakken én de kleine details? Verfstiften zijn één van de meest veelzijdige tekenmaterialen ooit. Een verfstift is er in verschillende diktes, verschillende merken, en natuurlijk in heel veel verschillende kleuren. Je kunt ze gebruiken in combinatie met andere materialen, voor tekeningen, of voor details in acryl schilderijen.

Aan de slag met markers, Alles over stiften!

Blog over alle soorten markers. Aquarelstiften, alcoholstiften, verfstiften, krijtstiften en meer! Welke stift drukt niet door? Welke stiften gebruik je voor handlettering? Welke voor raamtekening? En als je bijvoorbeeld op hout wil tekenen? Welke soorten zijn er en welke zijn het beste?

Alles over de Fineliner.

Alles over de Fineliner. Wat zijn de verschillen? Welke fineliner moet je kiezen?
1 van 2