Vragen? Bel met de winkel 038 - 45 48 533
Scherpe Prijzen - Snelle Levering! Kom eens langs in onze winkel!
Alle categoriëen
Menu
0 € 0,00
 
Waar wordt aquarelpapier van gemaakt? Kun je schilderen op papier? Welk papier is het beste voor copic markers? Hoe kun je papier het beste bewaren? Bij Busch en van der Worp zijn we gek op mooi papier. We hebben dan ook ons assortiment aan mooi papier de laatste tijd enorm uitgebreid. Tijd om eens in de wereld van teken en schilderpapier te duiken. In deze blog vertellen we over hoe papier wordt gemaakt, en waarom het fijn is om geschikt papier te gebruiken voor je mooie materialen.
Welke stift gebruik kun je op bijna elke ondergrond gebruiken? Welke stift is dekkend en egaal? Een stift voor de grote vlakken én de kleine details? Verfstiften zijn één van de meest veelzijdige tekenmaterialen ooit. Een verfstift is er in verschillende diktes, verschillende merken, en natuurlijk in heel veel verschillende kleuren. Je kunt ze gebruiken in combinatie met andere materialen, voor tekeningen, of voor details in acryl schilderijen.

Aan de slag met markers, Alles over stiften!

Blog over alle soorten markers. Aquarelstiften, alcoholstiften, verfstiften, krijtstiften en meer! Welke stift drukt niet door? Welke stiften gebruik je voor handlettering? Welke voor raamtekening? En als je bijvoorbeeld op hout wil tekenen? Welke soorten zijn er en welke zijn het beste?

Alles over de Fineliner.

Alles over de Fineliner. Wat zijn de verschillen? Welke fineliner moet je kiezen?

Acryl Pouring (Gieten Met Acryl) Hoe Werkt Het?

Altijd iets anders willen uitproberen met Acrylverf? Wat dacht je van “acryl pouring”, dus gieten met acryl, voor het eindeloze verf plezier.

Acryl pouring is een vorm van abstracte kunst, waarvan “trippy” schilderijen gemaakt worden met vloeibare acrylverf. Met eindeloze manieren en verrassende resultaten is het onmogelijk om fouten te maken.
Project Rembrandt Televisie Programma NPO NTR, de Nieuwe Rembtandt op Tv - Wedstrijd

Karin Markers - Brushmarker PRO en DecoBrush

Alles over de Brushmarker PRO en DecoBrush van Karin, de ideale Brushmarker met Japanse penseelpunt.
Er zijn erg veel soorten en kwaliteiten acrylverf, maar wat is nu werkelijk het verschil tussen hele goedkope acrylverf en professionele acryl verf. We leggen de verschillen in pigment, dekkracht, lichtechtheid en dikte helder uit.

Alles over de Brush Pen

Brushpenen zijn er in vele soorten en maten, maar welke kies jij? We bespreken hier een groot aantal de vele verschillende Brush Pennen van Tombow tot de Ecoline Brushpen, en de Brushmarker tot Brushpennen met verf. Kortom alles over de brushpen en wat zijn de verschillen.