Vragen? Bel met de winkel 038 - 45 48 533
Alle categoriëen
Menu
0 € 0,00
 

Producten van Van Gogh

Van Gogh

Van Gogh is het ideale merk voor de enthousiaste tekenaar en schilder! De prijs – kwaliteit verhouding is buitengewoon goed. Wij bieden onder andere de aquarel verf, olieverf en oliepastel van Van Gogh.

Van Gogh Aquarelverf is uniek door zijn levendige en rijke kleurpalet. Naast de standaard kleuren napjes en tubes heeft VanGogh namelijk een rijke serie metallic en parelmoer tinten. Perfect geschikt om mee te nemen zijn de pocketboxen en voor thuis zijn er uitgebreide sets beschikbaar. Naast de verf heeft Van Gogh ook bijpassend wit en zwart papier.

Van Gogh Olieverf is van prima kwaliteit en is een toegankelijke optie voor de beginnende olieverfschilder. Verkrijgbaar zijn vele kleuren kleine tubes, los en in prachtige complete sets. Voor de grootverbruiker zijn er grote tubes van 120 ml.

Van Gogh Oliepastel zijn krijtjes met heldere kleuren die lichtecht zijn en dus lang mooi blijven. Deze oliepastels zijn zacht en geven daardoor veel kleur af. Deze vetkrijtjes zijn enorm geschikt voor mixed-media technieken.

NAVIGEER NAAR:

>Van Gogh Aquarelverf
>Van gogh Aquarelverf Sets
>Van Gogh Aquarel Papier Zwart
>Van Gogh Aquarel Papier Wit
>Van Gogh Olieverf
>Van Gogh Olieverf Sets
>Van Gogh Oliepastel
>Van Gogh Oliepastel Sets

Filters sluiten
van
tot
1 van 16
Er zijn geen resultaten gevonden
Actie
Van Gogh Acrylverf Startersbox XL Van Gogh acrylverf startersbox XL
69.95 85,50
Actie
Van Gogh Olieverf Startersbox + Accessoires Van Gogh Olieverf startersbox XL
73.95 89,50
1 van 16