Vragen? Bel met de winkel 038 - 45 48 533
Scherpe Prijzen - Snelle Levering! Kom eens langs in onze winkel!
Alle categoriëen
Menu
0 € 0,00
 

Verzenden en retour

Het is belangrijk dat de door u gekochte spullen in de webwinkel snel en goed afgeleverd worden. Daarom versturen we met Post.nl en DHL.

  • Kleine pakketjes (die door de brievenbus kunnen) kosten €2,95 en zijn vrijwel altijd de volgende (werk)dag in huis, als u voor 16.00 uur heeft besteld.
  • Voor grotere pakketten vragen wij €5,95 verzend- en handlingkosten, de levertijd 1 werkdag, soms 2 werkdagen.
  • Bestellingen boven de €75,- worden gratis afgeleverd in Nederland. (Ook grote pakketten). Zelfs hele grote pakketten, zoals atelierezels hebben deze lage verzendkosten, hierin zijn wij uniek! Voor ezels en doeken geldt wel een iets langere de deze varieert van 1 tot 5 werkdagen.
  • Buiten nederland: kleine pakketjes zijn meestal vrij snel in huis, maar houd rekening met 3 werkdagen, de kosten zijn €4,05. Grotere pakketten buiten nederland zijn v.a.€6,60. Houdt er toch rekening mee dat vertraging vaker voorkomt bij buitenlandse verzendingen.

AFHALEN IN ONZE WINKEL: Natuurlijk kunt u de bestelde materialen ook ophalen in onze winkel, Vechtstraat 90 te Zwolle.

Retourzenden (14 dagen bedenktijd):

U kunt tot 14 dagen na het leveren van de bestelling de spullen retourneren, neem vooraf even contact met ons op. Indien gewenst kunt u hier een retourformulier downloaden. Overigens zijn de kosten van retourzendingen voor de klant.