Vragen? Bel met de winkel 038 - 45 48 533
Alle categoriëen
Menu
0 € 0,00
 

Paint Markers & Chalk Markers

Verfstiften, acrylmarkers, paintmarkers, acrylinktstiften, hoe je ze ook noemt, het zijn veelzijdige dekkende stiften voor bijna elke ondergrond! Acryl markers zijn stiften met een verdunde soort acrylverf. Dus opgedroogd zijn verf stiften vrijwel watervast. Een posca stift  heeft dunne, goed doorlopende inkt. Hierdoor doen Posca’s blijven Posca's het goed doen wanneer je ze een paar weken niet gebruikt. Molotow heeft wat dikkere, meer dekkende inkt. en dan is er nog de Karin Acrylmarker met een penseelpunt. Hierdoor kan de inkt na een tijdje indrogen, maar is het wel de meest dekkende van de twee. Bovendien is Molotow hervulbaar! Zoek je een stift die naast watervast ook krasvast is en ook geschikt is voor gladde ondergronden zoals metaal of plastic? Dan heb je een keiharde Lakmarker of UNI Paintmarker nodig. Deze stiften op terpentinebasis zijn zonder twijfel de meest permanente stiften op de markt. Wil je juist je ontwerpen makkelijk kunnen uitwissen? Bijvoorbeeld op een krijtbord of raam? Kijk dan eens bij de Makkelijk uitwisbare chalkmarkers! Wil je meer weten over het verschil tussen de paintmarkers, lees dan op ons Teken- en Schilder BLOG"het verschil tussen Posca en Molotow verfstiften BLOG"

Het mooiste resultaat met verfstiften krijg je op glad en dik papier, zoals Bristol Papier of Clairefontaine Paint-On papier

abonneer je op ons youtubekanaal

 Voor reacties, info, materialen, likes en andere filmpjes > ga naar dit filmpje op YOUTUBE

Filters sluiten
  •  
  •  
  •  
van
tot
1 van 30
Er zijn geen resultaten gevonden
Actie
Actie
Actie
Actie
Actie
Actie
Actie
Actie
Actie
1 van 30

Chalk Marker of Kalkstift?

Er is geen verschil tussen deze twee. Wij hebben bijvoorbeeld de Edding Chalkmarker en de UNI Chalk Marker. Het verschil met een Verfstift (Paintmarker) en een Krijtstift (Chalk Marker) is dat de laatst genoemde bedoeld is om weer te kunnen wegvegen , van schoolbord verf, met een spons en water. Chalkmarkers kunnen wel tegen een regenbuitje en kunnen dus ook op ramen gebruikt worden.

Bij Stiften & Fineliners staan: Edding Porselein stiftenCopic multilinersSharpie StiftenEdding Permanent Markers en nog veel meer.