Vragen? Bel met de winkel 038 - 45 48 533
Alle categoriëen
Menu
0 € 0,00
 

Rembrandt olieverf Sets & Kisten

Klaar voor de volgende stap in kwaliteit of op zoek naar een mooie houten kist met olieverf? Wij hebben de Rembrandt olieverf in handige startersets. In verhouding zijn deze super voordelig en komen in een kartonnen doos met bijvoorbeeld zes of tien kleinere tubes. Veel verschillende kleuren in een bescheiden verpakking.

Daarnaast hebben wij ook zeer complete sets van Rembrandt. Deze komen in een mooi afgewerkte houten kist. Met een schilderskist van Rembrandt weet je zeker dat je alles in huis hebt voor jarenlang schilderplezier! Compleet met medium, penselen, mengbakjes en een palet. Ideaal als cadeau of als kist om je olieverf in te bewaren.

Filters sluiten
  •  
van
tot
  •  
Er zijn geen resultaten gevonden
Actie
Rembrandt olieverf set Master Box Rembrandt olieverf set Master Box
325.00 390,00
Actie
Actie
Actie
Actie
Actie

Rembrandt Oilpaint is de beste kwaliteit olieverf van Talens. Het is een top kwaliteit olieverf met diepe briljante kleuren en optimale kleurkracht. Dit komt door de hoge pigmentwaarde. Rembrandt heeft natuurlijke pigmentsoorten maar ook sterk geconcentreerde synthetische pigmenten. De verf is erg goed bestand tegen uv-licht, Alle kleuren van de Rembrandt zijn onder goede omstandigheden wel 120 jaar lichtecht.