Vragen? Bel met de winkel 038 - 45 48 533
Alle categoriëen
Menu
0 € 0,00
 

Wissellijsten

Voordelig, strak en netjes werken inlijsten? Met een standaard wissellijst kun je foto's posters, tekeningen of andere herrinneringen voor een lage prijs zelf inlijsten. Wij hebben wissellijsten in verschillende formaten, kleuren, materialen en in elke prijscatagorie. Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare én goede kwaliteit inlijsting, met mooi glas, is een lijst in een standaard formaat een goede keus. In de winkel bieden we ook meer dan 70 kleuren passe-partouts aan. zo is er bijna altijd een wissellijst die goed past bij je werk!

Voorbeelden van de vaste maten in wissel-lijsten zijn 21x29,7cm (A4), A1, A2, A3 formaat, 30x40cm, 40x50, 50x70, 60x80 en 70x100. Onze meest voordelige wissellijsten zijn die van Change-It. Ze zijn robuust, simpel en strak afgewerkt. Deze lijsten zijn verkrijgbaar in twee soorten, aluminium en hout.

Heb je toch een werk wat speciale aandacht verdient? Een tekening op een afwijkend formaat of wil je een lijst die écht wat aan je werk toevoegt? Dan hebben we meer dan honderd verschillende maatwerk lijsten.
alluminium-wissellijsten-hout-glas-lijsten-zwolle-standaard-formaten-lijstenmaker

wissellijsten-hout-alluminium-aluminium

De aluminium wissellijsten zijn er in standaard onbewerkt aluminium, wit- en zwart gecoat aluminium. De houten wisselijsten hebben een iets dikkere rand en zijn er in blank hout, koloniaal hout en zwart hout. 

Wat we liever niet doen is "inlijsten in een lijst zonder rand", het grote nadeel daarvan is namelijk dat het passepartout of zefs de afbeelding vuil wordt, verkleurd of aangetast wordt. randloos inlijsten, slecht voor het ingelijste werk.
Filters sluiten
  •  
  •  
Er zijn geen resultaten gevonden