Vragen? Bel met de winkel 038 - 45 48 533
Scherpe Prijzen - Snelle Levering! Kom eens langs in onze winkel!
Alle categoriëen
Menu
0 € 0,00
 

Wissellijsten

Voordelig, strak en netjes werken inlijsten? Met een standaard wissellijst kun je foto's posters, tekeningen of andere herrinneringen voor een lage prijs zelf inlijsten. Wij hebben wissellijsten in verschillende formaten, kleuren, materialen en in elke prijscatagorie.

Onze meest voordelige wissellijsten zijn die van Change-It. Ze zijn robuust, simpel en strak afgewerkt. Deze lijsten zijn verkrijgbaar in twee soorten, aluminium en hout. De aluminium wissellijsten zijn er in standaard aluminium, wit- en zwart gecoat aluminium. Daarnaast zijn er ook houten wissellijsten met licht hout of koloniaal hout.

De standaard wissellijsten van Barth bieden je echt super veel keus. Dit zijn echt top-kwaliteit wissellijsten. Ze worden ook veel gekozen door musea en galeries. Ze zijn stijlvol afgewerkt en perfect in verstek gezaagd. Met meer dan 70 profielen om uit te kiezen is er altijd een betaalbare en mooie lijst bij. Als je daarnaast kiest voor een mooie passe-partout, is er bijna altijd een wissellijst die goed past bij je werk!

Voorbeelden van de vaste maten in wissel-lijsten zijn 21x29,7cm (A4), A1, A2, A3 formaat, 30x40cm, 40x50, 50x70, 60x80 en 70x100.

Filters sluiten
  •  
  •  
Er zijn geen resultaten gevonden